Esport

Més de 300 persones participen a la marxa Marc G.G.

La xifra de corredors és similar a la de passades edicions

Marxa Marc G.GJulià Rodríguez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La novena marxa popular de l'associació Marc G.G. ha tingut lloc aquest matí a les 10.30 hores, des de la sortida de Prat del Roure i ha passat per diversos carrers d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. Més de 300 persones han participata lacursa sota el lema "Correm per ells", tot i que s'han venut més de 500 dorsals. En total els participants han recorregut uns 3,5 quilòmetres amb l'objectiu de ser un punt de trobada i una jornada per recordar aquells que ja no hisón.

El benefici de la venda de dorsals i samarretes servirà per continuar la tasca social que fa l'associació i que es focalitza en diferents accions per acompanyar a les persones que estan passant un dol com els grups de suport o altres activitats com conferències i tallers. Un cop acabada la marxa, s'ha fet la rifa amb els regals cedits pels diversos

patrocinadors.

RosaGalobardes, presidenta de l'Associació MarcGG, ha declarat que, "aquest diaés molt especial per a tothom que hi participa, ja quepermet recordar el fill o la filla, la parella o els pares que ja no hi són, però que sempre es porten al cor i compartir-ho amb altres persones i famílies que han passat per la mateixa situació però de manera festiva i amable".

tracking