El pont tibetà rep 1.285 visites els primers cinc dies

El pont tibetà de la vall del Riu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pont tibetà de la vall del Riu de Canillo ha rebut un total de 1.285 visites durant els cinc primers dies d’activitat, segons va informar ahir el comú en un comunicat. La passarel·la tibetana ha acollit una mitjana de 353 usuaris al dia. El reclam turístic ha obert del 27 d’abril a l’1 de maig, i durant aquest mes ho farà només de divendres a diumenge. El dia amb més afluència va ser diumenge, en què es van vendre un total de 770 entrades, una xifra molt similar a les d’un dia de temporada alta de l’estiu passat, va puntualitzar la corporació.

Pel que fa al mirador del Roc del Quer, que ja obre diàriament i ha tornat a ser de pagament coincidint amb l’inici de la temporada turística al pont, ha registrat 788 visites en aquest període. L’origen dels visitants durant aquests dies ha estat majoritàriament de proximitat.

El 2022, el primer any d’obertura al públic, el pont tibetà va rebre un total de 100.000 visitants i va facturar aproximadament 1,4 milions d’euros. L’objectiu de la corporació en els mesos que venen és assolir unes xifres semblants en aquesta segona temporada.

D’altra banda, el comú està estudiant l’opció d’obrir en dies fora de temporada, fet que dependrà en últim terme de les condicions meteorològiques i dels costos addicionals que suposi obrir la instal·lació en els mesos d’hivern.

tracking