Animacions itinerants al Mercat de la Vall

La fira d'artesania obrirà aquest dissabte de les 11 hores a les 20 hores

Miquel Canturri, cònsol menor i Eduard Tomàs, secretari de l'Associació de comerciants del Centre històric, durant la presentació del Mercat de la Vall 2023Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La fira d’artesania creativa, art i productes agroalimentaris torna cadaprimer dissabte de mes entre el maig i l’octubre. Enguany, la mostra oferirà també tallers als matins i a les tardes.

El Mercat de la Vall obrirà d’11 hores a 20 hores i oferirà de nou tallers, que enaquesta edició s’amplien i n’hi haurà tant als matins a les 12 hores com a lestardes a les 17 hores i de diversos tipus: per aprendre a fer fotografies ambobjectes, sabó amb oli reciclat, flors amb papers de diari, punts de llibre,diademes amb flors naturals, flors amb ferro, cervesa tradicional, diferentstècniques de gravat, imants amb collage i espelmes amb cera d’abella.

Aquest any, a més, incorpora com a novetat, animacions itinerants al barriantic a partir de les 18.30 hores. Es tracta d’actuacions de música iespectacles en directe que tenen per objectiu, tal com ha explicat elcònsol menor, Miquel Canturri, “dinamitzar la zona i oferir un complementafegit al Mercat per fer-lo encara més atractiu per als visitants”.

tracking