Cultura

'Les aventures de Tom Sawyer' pretén apropar la cultura francesa a Andorra

Les entrades de l'espectacle es poden adquirir per 10 euros

Roda de premsa de presentació del musical Tom Sawyer.Comú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala del Prat de Roure acollirà aquest dissabte 6 de maig a les 19 hores la comèdia musical‘Les aventures de Tom Sawyer’, un espectalcle organitzat pel comú d'Escaldes-Engordany i l'ambaixada de França dins del marc de col·laboració entre les dues institucions.

Durant l’acte depresentació, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha assenyalat que l’espectacles’adreça al públic familiar i ha afegit que és una bona oportunitat per gaudir de prop una proposta

d’alt nivell que ja s’ha pogut veure en els grans teatre de París. Rosa Gili també ha remarcat laimportància que es facin espectacles en francès per apropar d'aquesta manera la cultura francesa alpúblic del país i mantenir l'equilibri entre França i Espanya.

D'altra banda, l’ambaixador francès, Jean-Claude Tribolet, ha afegit quel’espectacle ‘Les aventures de Tom Sawyer’ ha rebut molt bones crítiques a França i que, fins i tot,la mateixa comèdia s’ha representat al teatre Mogador, un dels grans teatres musicals.

Amb l’objectiu de posar al’abast de la població cultura de qualitat a preu assequible, les entrades es poden adquirir per 10euros.

tracking