Energia

FEDA invertirà 5 milions d'euros per ampliar la xarxa de calor d'Incles

Es passarà de 30 edificis abastits actualment a 80 repartits en tres nuclis

Firma del conveni per ampliar la xarxa de calor d'InclesXAVI PUJOL - Comú de Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo i FEDA han firmat aquest migdia un conveni que permetrà ampliar la xarxa de calor d'Incles gràcies a una inversió de més de 5 milions d'euros. L'objectiu de l'acord és poder oferir el servei a una part més gran de la població en diferents zones del Tarter i Soldeu i al poble de Ransol.

El cònsol major, Francesc Camp, i el gerent de FEDAEcoterm, Jordi Travé, amb la presència de la ministra i presidenta de FEDA enfuncions, Silvia Calvó, i del director general de FEDA, Albert Moles, han signat l'acord per un sistema de calefacció més eficient i sostenible podrà donar servei a una part més gran de Canillo. Es passarà dels 30 edificis connectats a la xarxa actualment a abastir a una vuitantena d'edificis repartits en tres nuclis.

L'ampliació de la xarxa començarà de forma immediata i les diferents extensions previstes es faran progressivament fins a l'any 2027. Al Tarter s’haprevist estendre la xarxa a la zona de l’aparcament de l’estació, a la carretera de Sant Pere i la placeta del Tarter, així com de la carretera del Tarter fins a la zonade l’Hotel Clos i des del desviament del mateix aparcament fins a la rotonda deRansol.

També es preveu abastir des de la rotonda de Ransol fins a les Caves Manacor,el camí Pont d’Incles, el carrer Roc de Sant Miquel i el centre de Soldeu.

tracking