Mobilitat

Ampliació de la línia dels Serradells fins al Sant Ermengol i la Comella Parc

La freqüència de pas serà d'una hora a partir de dos quarts de nou del matí, mentre que fins ara era de 45 minuts

Ampliació de la línea dels SerradellsVíctor González

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La línia d'autobús comunal dels Serradells també arribarà a partir de demà fins al col·legi Sant Ermengol i la urbanització Comella Parc. Amb aquesta ampliació el comú d'Andorra la Vella vol, segons ha afirmat avui al migdia el cònsol major, David Astrié, en roda de premsa, "fer arribar el servei a més usuaris". Així, d'una banda se substituirà la parada del carrer Doctor Molines per la del Col·legi Sant Ermengol, mentre que, l'altra, se'n crearan quatre entre el centre penitenciari i la zona de les Escaubelles: residencial Kaph, British College, Comella Parc i una altra vegada residencial Kaph. En els propers mesos la corporació i l'empresa concessionària del servei, Andbus, analitzaran els patrons d'ús de la línia i faran els reajustaments necessaris per satisfer les necessitats dels usuaris.
També hi haurà canvis en la freqüència de pas en aquesta línia. De set del matí a dos quarts de nou, franja de màxima afluència, els autobusos passaran cada mitja hora, mentre que dos quarts de nou a dos quarts de deu de la nit ho faran cada hora (fins ara ho feien cada tres quarts d'hora). Els dissabtes, diumenges i festius els autobusos iniciaran el servei a les set del matí i l'acabaran a les nou. La freqüència de pas, en aquest cas, serà d'una hora, excepte de vuit a dos quarts de deu del matí, que serà de mitja hora.
D'altra banda, cal remarcar que Andorra la Vella ja disposa del primer bus que lluu el rètol de Clípol a la part frontal, el nom amb el qual s'ha conegut l'autobús al país des de la segona meitat del segle XX. El novembre de l'any passat els set comuns van signar un acord per unificar la nomenclatura de les línies d’autobús parroquials i dotar el servei d'una identitat lligada al patrimoni cultural del país.
tracking