Reforma de la zona de jocs del Parc Central

L'espai infantil es tancarà des de mitjans de maig fins a final de juny

Operaris instal·lant tanques per perimetrar la zona de les obres aquest matí al Parc CentralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella ha començat la reforma integral de la zona de jocs del Parc Central que estarà enllestida a final de juny. Els treballs costaran 387.418 euros i serviran per renovar les estructures, instal·lar jocs més inclusius, col·locar multijocs per a infants fins als 12 anys amb plataformes, tobogans i diversos nivells, segons informa la corporació aquest matí.

L'àrea de jocs quedarà diferenciada per edats i es preveu ampliar l'espai de gespa i arbres per aconseguir més zones d'ombra, amb una ampliació d'uns 700 metres quadrats. El comú canviarà el paviment de seguretat, que suma 700 metres quadrats als actuals, instal·larà una font d'aigua a la zona esportiva i renovarà el mobiliari urbà.

La primera fase de les obres serà en el lateral del parc on fins ara estava la tirolina i la zona quedarà tancada unes setmanes. Els treballs de la segona fase obligaran a tancar l'espai infantil des de mitjans de maig fins a final de junyi es mantindrà oberta l'àrea esportiva i les pistes de voleibol, que tindran accés des del passeig del riu quan la resta de la zona estigui perimetrada per seguretat.

tracking