El pont tibetà reobre dijous

Les entrades per accedir a la passarel·la de la vall del Riu i al mirador del Quer ja estan a la venda

El pont tibetà de la Vall del Riu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pont tibetà de Canillo reinicia l'activitat demà passat després de l'aturada de l'hivern amb la previsió de mantenir l'obertura fins al novembre si les condicions climatològiques ho permeten, segons anuncia el comú. La passarel·la de 603 metres de longitud que sobrevola la vall del Riu a una alçada de 158 metres va aplegar l'any passat en l'estrena de l'activitat més de 100.000 visitants. Tres de cada quatre usuaris procedien d'Espanya i el comú activarà una campanya de promoció al sud de França per atreure més clients, ja que del país gal provenien el 7% dels visitants de la primera temporada.

Lesentrades conjuntes per accedir al pont tibetà i al mirador del Quer ja estan a la vendaal web i a l'oficina de turisme. Els tiquets inclouen el servei d'autobús d'anada i tornada amb un preu individual per a la passarel·la de 13 euros i tarifes especials per a joves, titulars de la targeta magna i residents de 10 euros. L'entrada només per al mirador costa 5 euros i 4 euros a preu reduït i el paquet conjunt per a les dues activitats és de 15,50 euros per persona i de 12,50 euros amb les tarifes especials.

El comú manté l'autobús des de Canillo com únic mitjà d'accés al pont tibetà ja que no hi ha aparcament a la zona i habilitarà 3 busos de 55 places en temporada alta, dos en temporada mitja i un per a les dates de menys afluència. La parada de bus estarà a la carretera general, a l'entrada al poble en sentit nord, i la freqûencia de pas serà d'etnre 20 i 30 minuts, segons detalla el comú.

tracking