S'aprova un crèdit d'1,7 milions per a la reforma del Palau de Gel

La proposta enfronta el grup de la minoria i Camp a la sessió de consell de comú

Nomenament de la nova interventora delegada del comú de Canillo, Andrea Solano.COMÚ DE CANILLO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de Canillo va aprovar ahir un nou crèdit d’1,7 milions d’euros. Aquest suplement es finançarà mitjançant nou endeutament pel mateix import i servirà per fer front a l’augment de la dotació de la partida destinada a les reformes del Palau de Gel.

El crèdit està destinat a assumir les obres de la millora energètica de la infraestructura. En concret, servirà per executar les obres de la piscina. El primer concurs va quedar desert vist l’alt cost de les propostes presen­tades. D’aquesta manera, s’ha reformulat per ajustar-lo a la situació actual, revisant-ne els diferents elements.

En total, l’import de la reforma del Palau de Gel ascendeix a 5.768.000 euros i el comú ha previst que s’acabi a final d’aquest any.

Durant la sessió de comú celebrada ahir també va aprovar-se l’adjudicació del concurs públic nacional pel servei de transport circular entre Canillo, l’encreuament del camí de l’Armiana (accés al pont tibetà de la vall del Riu) i el mirador del Roc del Quer (per la CS-240). El servei va adjudicar parcialment el concurs a l’empresa Cooperativa Interurbana Andorrana per un import de 320.000 euros fins a final del setembre d’aquest any. També va adjudicar-se la compra d’un vehicle escombradora per un import de 159.750 euros, que servirà per reforçar el servei de neteja de la parròquia.

D’altra banda, va nomenar-se la nova interventora delegada del comú de Canillo, Andrea Solano.

El grup de la minoria, per la seva part, va votar en contra tant del nou crèdit com de l’adjudicació del servei de transport circular. Durant el debat dels dos punts hi va haver moments de tensió entre els consellers de l’oposició, Albert Torres i Dolors Cabot, i el cònsol major, Francesc Camp.

tracking