Consell de comú

Canillo aprova un crèdit d'1,7 milions per a la reforma del Palau de Gel

El préstec es destinarà concretament a l'execució de les obres de la piscina

Nomenament de la nova interventora delegada del comú de Canillo, Andrea SolanoComú Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo ha aprovat avui en consell de comú extraordinari un nou crèdit d'1,7 milions d'euros que es destinarà a finalitzar la reforma energètica del Palau de Gel. El suplement es finançarà mitjançant nou endeutament pel mateix import i servirà per fer front a l'augment de la dotació pressupostària per a les reformes del Palau de Gel. El crèdit està destinat a assumir les obres de millora energètica de la infraestructura, i més concretament als treballs de la piscina.

L'ens recorda que el primer concurs va quedar desert "vist l'alt cost de les propostes presentades", i per aquest motiu s'ha decidit reformar-lo per ajustar-lo a la situació actual. En total, l'import de la reforma del Palau de Gel arriba ja als 5.768.000 euros i es preveu que els treballs acabin a finals d'aquest any.

Adjudicat el servei de transport fins al mirador del Roc del Quer

En la sessió d'avui també s'ha aprovat l'adjudicació del concurs públic nacional pel servei de transport circular entre Canillo, l'encreuament del camí de l'Armianai el mirador del Roc del Quer. L'empresa adjudicatària ha estat Cooperativa Interurbana Andorrana S.A., que farà el servei fins a finals de setembre per un import de 320.000. Tanmateix, s'ha adjudicat la compra d'una compra d'un vehicle escombradora per un import de 159.750 euros i s'ha nomenat Andrea Solano nova interventora delegada del comú de Canillo.

tracking