Cultura

El festival de pallasses tindrà quatre espectacles de carrer

La clown Rosie Volt és la cap de cartell de la novena edició de l'esdeveniment

Presentació de la programació del Festival internacional de pallasses d'Andorra (FIPA) 2023Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La novena edició del Festival internacional de Pallasses d'Andorra (FIPA), que tindrà lloc a la capital el 4, 5 i 6 de maig, comptarà amb dotze espectacles, vuit de sala i quatre itinerants. El comú d'Andorra la Vella ha presentat avui la programació del festival, encapçada per la clown Rosie Volt. Les entrades per assistir als actes de sala ja estan a la venda a la web, a un preu d'entre 5 i 10 euros.

El festival arrencarà el dia 4 amb l'espectacle inaugural la Gran gala pallassa, sota la direcció de Jimena Cavalletti, mentre per divendres al vespre s'ha programat Sempreviva, el primer solo de dansa teatre de la directora i coreògrafa Mar Gómez. Dissabte serà el torn de la periodista Natza Farré i la humorista Judit Martin, que gravaran en directe des del Centre cultural la Llacuna un nou episodi del seu pòdcast d'humor El nou paradigma,i a la nit actuarà Rosie Volt al teatre comunal. Tanmateix, es repeteixen les Nits golfes, amb espectacles norutrns a La fada ignorant.

Com a novetat, en aquesta edició s'oferiran espectacles al carrer amb actuacions divendres i dissabte a la plaça Guillermó, a la plaça de la Rotonda i a la plaça del Poble.

tracking