FEDA

Talls de llum demà al matí a Escaldes per reparar l'avaria

Una inundació durant les obres de l'aparcament de l'església ha afectat una ET soterrada de FEDA

Obres, pàrquing, escaldes, inundació, FEDAFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FEDA alerta de talls de subministrament demà al matí entre les 6 i les 7.30 hores del matí a Escaldes-Engordany per tal de reparar l'avaria causada enuna estació transformadora (ET) soterrada després que aquesta s'inundés avui al migdia. Les zones afectades pel tall sónl'avinguda Carlemany -als números 24, 26, 28, 41 i 45-, el camí d'Ensucaranes -als números 3 i 5, la plaça Santa Anna-, l'avinguda Copríncep De Gaulle -a l'1 i 2-, el carrer d'Engordany -delsnúmeros 1al 16-, i al carrer Santa Anna, als números 2 i 8.

La inundació ha estat provocada arran les obresdel nou aparcament ubicat davant l'església de Sant Pere Màrtir. Les primeres maniobres que s'han dut a terme pergarantir el servei i la seguretat de l'estació han provocat que es tallés el subministrament elèctric de 151 clients durant onze minuts, segons la parapública.

Els obrers han treballat en el buidatge de l'estació amb bombes i, un cop buidada l'aigua, l'equip de FEDA ha constatat que calia fer unes actuacions per tal de normalitzar el servei, els quals provocaran tornar a tallar l'electricitat demà durant 1 hora i mitja.

La parapública afegeix que l'ET que ha patit lainundacióhavia de ser retirada a curt termini per facilitar les obres de l'aparcament i, per tal de no afectar el servei elèctric quan això sigui necessari, FEDA ha construïtuna ETprovisional a peu de carrer que entrarà en funcionamentpròximamentamb la finalitat de donar suport a la zona.

tracking