Marsol anuncia que el Centre Nacional d'Emergències es farà a Santa Coloma

DA aposta per garantir el dret de la ciutadania a la salut mental

Conxita Marsol a les declaracions d'avuiDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura de Demòcrates +Liberals d'Andorra la Vella encapçalada perConxitaMarsolhan anunciat avui que el futur Centre Nacional d'Emergències s'ubicarà al costat de la caserna de Bombers de Santa Coloma. Concretament, es farà en uns terrenys de 8.000 metres quadrats propietat del Govern on tambés'hivol ubicar un parc públic de més de 6.000 metres quadrats.Marsolha indicat que aquest espai podria comptar amb una "piscina d'estiu i amb zona d'aparcament".

D'altra banda, la llista de Demòcrates + Acció ha visitat l'Espai Jovent d'Escaldes-Engordany per reivindicar el Pla Integral de Salut Mental i Addicions (PISMA) impulsada aquesta legislatura. La candidata suplent Laura Mas ha declarat que es tracta "d'un conjunt d'accions per garantir el dret de la ciutadania a la salut

mental" a través de la prevenció, el tractament, el seguiment i la rehabilitació de les persones.

Quant a Ordino, Demòcrates +ACOd'Ordino asseguren que lapreserveraciódel patrimoni arquitectònic de la parròquia és una de les prioritats de la seva candidatura. Berna Coma, la número u de la llista s'ha compromès a continuar "restaurant i rehabilitant les esglésies de la parròquia" i ha remarcat especialment la restauració de l'església romànica de la Cortinada.

Tanmateixa Encamp, la candidata suplent de la llista de Demòcrates +UpDJenniferIglesias, ha explicat des de l'església de Vila, les propostes deDA. "Volem que el 30% del país esdevingui reserva natural" ha declarat i ha apostat per garantir la seva protecció, a més ha fet esment d'una nova llei de l'aigua per fer-ne un ús sostenible. A Canillo, els candidats de llistaDA+Independents de Canillo, Casal i Jordana s'han traslladat a la Cascada de Moles. Els candidats han anunciat una inversió conjunta entre el Govern i el Comú per rehabilitar la zona i protegir-la de la caiguda de boscos rocosos.

tracking