Urbanisme

Mobilització de 150 veïns contra el projecte immobiliari d'Arinsal

Estimem Arinsal inicia una campanya de recollida de signatures

Mar Egea i Cyril Despres, portaveus d'Estimem ArinsalEstimem Arinsal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Estimem Arinsal, la plataforma contrària al projecte immobiliari que vol construir 250 apartaments al centre del poble, ha iniciat una campanya avui a les 11 del matí per recollir signatures a change.org. L'objectiu de l'acció és que es replantegin les dimensions d'un projecte que, segons ha remarcat el portaveu d'Estimem Arinsal, Cyril Despres, aixecaria edificis de fins a 18 metres a tocar del centre històric.

Estimem Arinsal mobilitza de moment uns 150 veïns. El grup va fer al·legacions al començament de febrer al pla parcial presentat pel promotor al comú per desenvolupar la zona. La plataforma encara no n'ha obtingut una resposta formal.

El PS SDP +dona suport als veïns

Els candidats de la llista parroquial de PS SDP + a la Massana han manifestat aquesta tarda el seu suport als veïns d'Arinsal contraris al projecte immobiliari. Michel Moliné i Francesc Lizama consideren que Arinsal "no pot permetre que es faci una construcció tan colossal com aquesta, ja no només pels impactes mediambientals que comporta, sinó també pel col·lapse demogràfic, de recursos i circulatori que suposa per al poble i la necessitat de destinar-hi més serveis comunals", indiquen a través d'un comunicat.

tracking