El comú repara l'avaria tècnica que va afectar els aparcaments

Durant una hora les barreres d’entrada i sortida van estar alçades

Barreres aixecades al Parc Central.COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els aparcaments comunals d’Andorra la Vella van patir una avaria tècnica ahir pels volts de les deu del matí. Mentre els treballadors del comú hi intervenien per posar-hi solució amb l’objectiu de no interrompre el servei per als conductors que en volien fer ús, la corporació va decidir de mantenir alçades les barreres d’entrada i sortida.

La incidència tècnica va poder-se resoldre en una hora, aproximadament. “La incidència ha quedat resolta. Tots els aparcaments comunals tornen a funcionar amb normalitat. Disculpeu les molèsties”, va informar el comú de la capital en una piulada al seu compte oficial a la xarxa social Twitter pels volts de les onze del matí. Una estona abans, havia alertat: “S’ha produït una incidència tècnica als aparcaments comunals i estem treballant per resoldre-la. Mentre durin els treballs s’apujaran les barreres de sortida.”

En els últims mesos el comú de la capital ha fet un esforç per digitalitzar la gestió dels aparcaments i les zones d’estacionament regulat. Durant el mandat de Conxita Marsol –que fa pocs dies va deixar el càrrec per encapçalar la llista territorial de Demòcrates a Andorra la Vella– el comú ha creat una app que, entre altres coses, permet fer el pagament de les sancions en línia. També s’ha creat una altra aplicació per fer els pagaments del tiquet de parquímetre en línia.

tracking