Patrimoni Cultural

La Unesco aprova el projecte de voluntariat del Madriu

La proposta impulsada pel comú d'Escaldes ha estat escollida per a la campanya anual Construir el futur

El comú d'Escaldes impulsa un voluntariat per donar a conèixer l'impacte del canvi climàtic sobre la Vall del MadriuComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unesco ha aprovat el projecte de voluntariat El patrimoni mundial andorrà en mans dels jovesimpulsat pel comú d'Escaldes, segons ha informat la corporació. La proposta ha estat escollida entre les 76 incloses per l'organisme en la campanya anual Construir el futur que tenen com a denominador comú "estimular el voluntariat entre els joves de 18 a 30 anys", indica el comú.

El projecte permetrà donar a conèixer l'impacte del canvi climàtic sobre la Vall del Madriu-Perafita-Claror a través d'una estada de quinze dies d'un grup dejoves internacionalsi de joves d'Andorra. Els participants prendran part d'un taller formatiu i pràctic sobre pedra seca, treballaran en laidentificacióde les espècies en flora i fauna de la vall més vulnerables al canvi climàtic, i finalment, realitzaran unes píndoles informatives que donin a conèixer la vall.

El comú recorda que només deu voluntaris podran formar part del projecte i informen que de moment el comú ja ha rebut cinc candidatures de voluntaris internacionals arribats del Turkmenistan, França, Itàlia, Gàmbia i Nova York. Així, en els propers dies la corporació iniciarà la campanya d'informació sobre el voluntariat perquè els interessats del país s'hi puguin inscriure.

tracking