Exposició sobre el ciclisme centenari al Bici Lab

La mostra dona a conèixer una bicicleta de curses de la col·lecció Riberygua que va tornar a rodar 100 anys més tard per reproduir la primera Volta Catalunya

La bicicleta 'Clément Cicles' de la col·lecció RiberayguaComú Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El vestíbuldel BiciLab, el museu de la bicicleta de la capital, acollirà de l'1 de març a l'1 d'abril l'exposició 'Pedalant com ahir', segons informa el comú en nota de premsa. La mostra monogràfica se centra en la Volta a Catalunya i en una bicicleta de curses de principi de segle XX de la col·leccióRiberaygua. Es tracta de la 'ClémentCicles', unabicicletadel 1.900 amb la qual el periodista i amant de les bicicletes GabrielPernauva tornar a rodar cent anys després de ser fabricada reproduint el recorregut de la primera Volta Catalunya.

L'exposició clourà l'1 d'abril amb la xerrada 'Apinyófix: pedalejant com fa un segle' a càrrec del mateixPernau, que explicarà les seves vivències travessant Catalunya amb la bicicleta 'ClémentCicles'. La xerrada es completarà amb la projecció d'un reportatge-documental que va ser emès per TV3 fa vint anys per explicar la gesta. El comú recorda que per assistir a la conferència calinscripcióprèvia viatelefònicao enviant un correu electrònic a bicilab@comuandorra.ad.

tracking