Carnestoltes

Concurs de disfresses de carnaval al Pas de la Casa

La parròquia acollirà fins a una trentena d'actes

Rua infantil del Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carnaval continua aquest cap de setmana al Pas de la Casa, del divendres fins al diumenge s'acollirà una trentena d'actes a laparròquia. El conseller de Cultura, DavidCruz, ha animat "a tothom a participar en els actes organitzats per la Comissió de Festes, i en especial als concursos de disfressesinfantilsi d'adults".

Elsméspetits podrangaudirdels inflables a partir del divendres de les 16.00 hores a les 20.00 hores, i fins diumenge a la sala polivalent del centre esportiu. El concurs de disfresses infantilcomençaràel divendres a la tarda i a les 20.15 hores el jurat farà la valoració i l'entrega de premis.La temàtica és lliure i les recompenses són experiències a la parròquia, d'allotjaments singulars o bé un sopar en família enmig de les pistes d'esquí.

La nit de divendres començarà amb l'actuació del grup de versions "Fugadosde Alcatraz" a partir de les 23 h. La gimcana nocturna tindrà lloc a la 1:30 h de la matinada, i per participar-hi cal inscriure's aquella mateixa nit a la sala de festes. La primera nit de festa de Carnaval acabarà amb la festa Flaix FM amb Miquel González com a discjòquei.

tracking