Astrié i Canturri passen a ser els cònsols d'Andorra la Vella

Gerard Estrella passarà a ser conseller major i Meritxell Pujol, consellera menor

Marsol va entregar la carta de dimissió a Astrié.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

David Astrié ostentarà el càrrec de cònsol major d’Andorra la Vella fins a les eleccions comunals del desembre, després que Conxita Marsol confirmés ahir la candidatura a la llista de Demòcrates+Liberals i entregués la carta de dimissió. “És un dia trist perquè deixo el comú, però estem en un projecte i un partit i, de vegades, s’han de prendre decisions”, va admetre Marsol, que es va mostrar contenta de la gestió perquè “he treballat molt activament per la parròquia i Andorra la Vella ha recuperat l’orgull”. Com a conseqüència, Miquel Canturri fa un moviment al comú i passarà a ser el número dos a l’ens parroquial de la capital.

Així doncs, Astrié va presidir ahir la sessió extraordinària del consell de comú, en què es van validar les quatres llistes que concorreran a les eleccions generals del 2-A. La validació no tan sols es va fer amb la cadira de Marsol buida. El conseller d’Esports i Joventut també va renunciar ahir, després de fer públic que farà tàndem a la candidatura parroquial juntament amb Marsol. Tampoc hi va ser present la fins ahir consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius, Meritxell López, que acompanyarà l’actual cap de Govern, Xavier Espot, com a número 2 de la candidatura demòcrata a la llista nacional.

En la pròxima sessió de consell de comú, que es convocarà en els pròxims dies, es nomenaran els tres nous consellers substituts, els següents de la llista guanyadora de En Comú per Andorra la Vella a les eleccions del 2019, i es designaran els nous cònsols major i menor, David Astrié i Miquel Canturri. Gerard Estrella passarà a ser conseller major i Meritxell Pujol, consellera menor.

Agraïments a Marsol

Astrié va aprofitar la sessió de comú d’ahir per agrair a Marsol la dedicació, capacitat de treball i estima a la parròquia, i va subratllar la seva destacada trajectòria en el món de la política. El cònsol menor va posar en relleu que gràcies als set anys compartits amb Marsol ha après molt de política, de la gestió de l’administració comunal i que ha adquirit coneixements d’Andorra la Vella i Santa Coloma. Astrié també va voler donar les gràcies per la bona feina realitzada als fins ahir consellers Alain Cabanes i Meritxell López.

tracking