El Sant Antoni Música tanca amb gran afluència de públic

El festival es va obrir amb el cantautor andorrà Lluís Cartes i s’ha tancat amb el vermut musical de Green Note

Beth va presentar el seu darrer treball, “Orígens”Eduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El SAM ha tancat avui l'edició d'enguany amb un bon balanç de públic. Així ho ha afirmat el conseller de Cultura, Guillem Forné, "estem molt satisfets amb l’acollida que ha tingut aquesta segona edició del Sant Antoni Música. A nivell de públic hem notat un increment molt notable respecte l’any passat, que va ser una prova pilot".Un dels objectius principals del festival és oferir un escenari als joves talents perquè puguin presentar les seves creacions i impulsar la seva carrera, segons recorda l'ens comunal massanenc. Aquest és el casde les joves Eugènia Correia i Elena Marsol, que ahir van omplir el bar de les

Fontetes compartint cartell ambBeth i Lluís Cartes.

El festival es va obrir amb el cantautor andorrà Lluís Cartes, acompanyat per Oriol Vilella i Albert Freixas, amb “Poetes”.El trio va donar veu a poemes de Joan Salvat-Papasseit, Pessoa o Sahakespeare. Cartes fins i tot va rapejar un sonet de Bécquer. Per la seva banda, Bethva presentar el seu darrer treball, “Orígens”, centrat en l’amor i el desamor.

La primera jornada es va tancar amb una vetllada de rock a la Minjadora de Cal Sinquede, amb els Fénok i els Waver. La corporació assenyala queaquest doble concert nocturn ha estat una de les novetats d’aquesta edició. L'ens comunal afirma quela matinal de corals, que ha omplert del tot el Teatre de les Fontetesha tingut molt èxit.

Així, el SAM s’ha tancat amb el vermut musical a càrrec de Green Note, que s’ha fet a l’interior del bar a causa de les condicions meteorològiques.

D’altra banda, també han tingut molt d'èxit les activitats infantils, ja que la canalla es va poder quedar amb els monitors mentre els pares estaven als concerts.

tracking