REIS MAGS

Desfilada del Patge Reial per la capital i Escaldes

La rua començarà a ls 18.30 hores pels mateixos carrers que la cavalcada dels Reis Mags

Recorregut de la cavalcada de reisMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patge Reial desfilarà avui a la tarda a partir de les 18.30 hores pels mateixos carrers de la capital i d'Escaldes-Engordany que la cavalcada que se celebrarà demà dels Reis Mags d'Orient.

La rua començaràdes de la plaça dels Dos Valires i aniran afectant Esteve Albert, Josep Viladomat, l’avinguda de les Escoles, Santa Anna, l’avinguda Copríncep de Gaulle i l’avinguda Carlemany.

Arribada dels Reis amb espectacle itinerant

A Encamp aquest dijous, l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient serà juntament de la màde l’espectacle Les Joguines, de la Cia Mademoiselle Paillette, al passeig de l’Alguer, i posteriorment entraran a la Sala de Festes on des de les 16 hores de la tarda hi haurà pintacares fluorescent, tallers de manualitats i repartiment de coca i xocolatines, segons informa el comú encampadà en un comunicat.

Al Pas de la Casa els reis arribaran en mig de les muntanyes nevades, a la plataforma de Grandvalira, on hi haurà un castell de focs i una baixada de torxes. Després, Ses Majestats es desplaçaran cap a la sala de festes, on tambéhi haurà pintacares fluorescent, manualitats i repartiment de coca i xocolatines. Acompanyarà l’arribada dels reis l’espectacle itinerant Die Beleuchter.

tracking