Les cònsols lliuraran les claus de la parròquia als Reis

El recorregut de sa Majestats a lloms de cavall començarà a les 17 hores des del Prat Gran

Els reis en una edició anteriorEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Reis d’Orient arribaran a la Massana el dijous, 5 de gener, a la plaça de les Fontetes, després d’haver recorregut l’eix comercial de la parròquia, segons informa la corporació comunal en un comunicat. En aquest sentit, una de les peculiaritats massanenques és que el Reis arriben sempre a lloms de cavall, acompanyats pels seus patges. I una altra de les característiques és la proximitat, ja que tots els nens podran pujar a l’escenari a parlar amb ses Majestats. A més tots rebran unes llaminadures, amb opció sense gluten.

Pel que fa als caramels que es llançaran durant el recorregut, l'ens comunal destaca que tots seran sense gluten. El recorregut dels Reis començarà a les 17 h des del Prat Gran de Colat, passarà per l’Avinguda sant Antoni i després tornarà pel mateix camí per recórrer l’Avinguda del Través, abans d’aturar-se a les Fontetes. Allà seran rebuts per les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, que els lliuraran les claus que obren les llars de la parròquia.

Amb la festa dels Reis es posa punt final a les festes nadalenques que enguany han comptat a la Massana amb més de quaranta activitats culturals i lúdiques, entre concerts, tallers, contacontes i el Joc dels Menairons, segons recorda el comú.

tracking