DESFILADA

La cavalcada dels Reis Mags de la capital i Escaldes comptarà amb 500 participants

La rua comptarà amb 17 carrosses i començarà a la plaça dels Dos Valires d’Escaldes-Engordany fins a la plaça del Poble de la capital

Una gentada espera els Reis d'Orient en una edició anterior de la cavalcada conjunta.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cavalcada dels Reis Mags d'Orient tornarà a recórrer el centre d'Escaldes-Engordany i d'Andorra la Vella la tarda del 5 de gener a partir de les 18.30 hores amb la implicació de prop de 500 persones, segons informen els organitzadors: la Unió Pro-Turisme i els comuns d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella en un comunicat. Així, la ruacomençarà a Escaldes-Engordany i acabarà a Andorra la Vella. Pel que fa a Escaldes-Engordany, per primer cop la cavalcada recorrerà tot l’eix comercial (des de l’Església fins al carrer de la Unió): sortirà des de la plaça dels Dos Valires i passarà pels carrers Esteve Albert i Josep Viladomat i les avingudes de les Escoles i Carlemany. El seguici entrarà a Andorra la Vella pel carrer de la Unió i recorrerà l’avinguda Meritxell en direcció a les places Rebés i Príncep Benlloch per acabar a la plaça del Poble cap a les 20.30 h, on s’habilitarà el Palau Reial perquè Ses Majestats rebin els infants.

La cavalcada comptarà amb la participació de 17 carrosses amb personatges de l'imaginariinfantil, com protagonistes del món del cinema i la literatura i a més, enguany els menuts descobriran una nova figuraen una de les carrosses que acompanyarà els Reis, segons informa l'organització.Les carrosses del Patge Reial i dels Ses Majestats d’Orient estaran custodiades per col·laboradors amb capa daurada. La resta estaran animades, cadascuna, per una vintena de participants i comptaran amb un equip de deu persones que n’assumiran la seguretat i l’acompanyament. També hi participaran grups d’animació amb disfresses de personatges d’actualitat. Un col·lectiu de més 50 persones, entre membres de l’organització conjunta i responsables de carrossa completarà el volum d’efectius mobilitzats.

Per altra banda, els organitzadors assenyalen que els infants que vulguindonar la carta al Patge Reial, ho podran fer el dimecres 4 de gener a partir de dos quarts de set de la tarda, seguint el mateix recorregut que la cavalcada del diumenge.El mateix dia 5, a les 12 h, el Carter Reial recollirà les cartes dels nens a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany.

tracking