Sessió de comú

Escaldes congela les taxes i els preus públics per al 2023

El cònsol menor argumenta que és una mesura de suport a les famílies i el teixit empresarial en un context complicat per la inflació

Sessió de comú d'Escaldes d'aquesta tardaComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes ha aprovat per unanimitat l'ordinació de preus públics i la tributària de l'exercici 2023. La corporació congela un any més tant els preus públics dels serveis com les taxes i assumeix el cost de la inflació "vista la bona salut econòmica del comú" i que famílies i teixit empresarial viuen moments "convulsos" com a conseqüència de l'escalada de preus, tal i com ha defensat el cònsol menor i conseller de Finances, Quim Dolsa. La mesura ha comptat amb el suport de la minoria. Dolsa ha destacat que els preus no s'han tocat des que van arribar a la corporació l'any 2019.

De fet, l'oposició ha votat favorablement a tots els punts de l'ordre del dia de la sessió. La corporació també ha validat l'adquisició de noves instal·lacions per anar equipant progressivament la parròquia amb llums led i, a més, dotar-la amb un sistema de telegestió que permeti regular la intensitat de les mateixes en funció de l'hora de la nit. Tot plegat amb la voluntat de fomentar l'estalvi energètic. En total, la inversió ronda els 300.000 euros.

Una altra inversió aprovada són les obres de millora que necessita la sala polivalent del Prat del Roure que arrossega problemes com ara goteres. Els treballs s'han adjudicat a Urcosa per prop de 383.000 euros i l'objectiu és que comencin després de festes per tal que la sala pugui tornar a estar operativa a la primavera.

tracking