Parròquies

Espectacles i entrega de cartes al Pare Noel

El caga tió es farà avui i demà a la tarda i dissabte al migdia al mercat de Nadal de la capital

El Pare Noel l'any passat a la MassanaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les activitats de Nadal arreu del país continuen, amb la visita del Pare Noel al bosc dels Menairons de la Massana, al Poblet de Nadal de la capital, a Encamp i al Pas de la Casa.

A la parròquia massanenca, dissabte al vespre el Pare Noel serà present a la plaça de les Fontetes a partir de les 17 hores per recollir les cartes dels infants i repartir caramels sense gluten. L'activitat es completarà a les 18 hores amb l'entrega de premis del joc dels Menairons.

D'altra banda, aquest cap de setmana el Poblet de Nadal oferirà dues activitats marcades al calendari, el Tió de Nadal i la visita del Pare Noel. Els infants podran fer cagar el tió tres dies, aquesta tarda i demà, de 17.30 a 19.30 hores, i el dissabte entre les 12 i les 14 hores. La figura gegant està ubicada a l'avinguda Meritxell, 10, al passatge de la Vinyeta, un dels accessos principals al Mercat de Nadal de la plaça del Poble.

El Pare Noel recorrerà l'avinguda d'Enclar, a Santa Coloma, el dissabte a partir de les 16.15 hores, mentre que a Andorra la Vella ho farà a partir de les 17 hores, passant pels carrers de la Unió, avinguda Meritxell fins a la plaçaGuillermó, carrer Dr.Nequii fins a la plaça PríncepBenlloch. L'arribada a la plaça del poble es preveu per a les 18 hores, quan rebrà als infants per a recollir les seves cartes. El mercat de Nadal obre des d'avuitots els diesfins al 31 de desembre, en excepció al dia de Nadal que romandrà tancat. L'horari de tancament del dissabte 24 de desembre serà a les 19 hores, segons informa el comú.

Activitats a Encamp i al Pas de la Casa

Finalment, les carrosses lluminoses i els espectacles itinerants acompanyaran el Pare Noel dissabte a les de les 17.30 hores en la seva arribada a Encamp i al Pas de la Casa. A Encamp, el recorregut sortirà des de Casa Cristo i anirà pels carrers centrals de la vila amb l'espectacle Artisalia Nabi fins a arribar al Complex, on a les 18 hores hi haurà l'actuació dels alumnes de l'escola de teatre Musical Broadway. Al Pas de la Casa, les carrosses sortiran des de l'Oficina de Turisme acompanyades de l'espectacle 'Moon Light Jugglers' fins al Centre Esportiu, on es faran tallers de manualitats de les 16 a les 19 hores.

Els infants podran entregar les seves cartes demà amb cita prèvia al museu Casa Cristo o a l'Oficina deTurismedel Pas, de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores. També es podran entregar el 24 de desembre al matí, de les 10 a les 14 hores a Casa Cristo.

tracking