CULTURA

Els Pastorets d'Ordino comptaran amb diferents entitats de la parròquia

Els assajos generals tindran lloc els dies 2, 3 i 4 de gener abans de la presentació que es farà el 5 de gener a les 19 hores

Una edició anterior d'Els PastoretsComú d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La representació dels Pastorets d'Ordino es celebrarà el dijous 5 de gener a les 19 hores al’ACCO (Andorra Congrés Centre Ordino), segons informa el comú ordinenc en un comunicat.La nova representació estarà codirigida per Lourdes Pons i Meritxell Rabadà, i comptarà amb la col·laboració de diferents entitats culturals de la parròquia.La dansa i la recitació de textos seran algunes de les novetats que s’introduiran a la representació que es combinarà amb la interpretació de les nadales.

Així, els assajos generals tindran lloc els dies 2, 3 i 4 de gener a l’ACCO i els interessats poden inscriure’s per telèfon (878 136) abans del divendres 30 de desembre.

La corporació recorda que elsPastorets a Ordino es representen des de la dècada dels vuitanta i a diferència d’altres parròquies serveixen per donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient. Lourdes Pons i el Mestre Antoni Florit van ser els impulsors d’introduir a la parròquia aquesta tradició. A més, aOrdino, el retaule del naixement i l’adoració dels Reis Mags, el feien possible la participació dels infants, veïns de la parròquia, cantaires i músics, que amb el temps esdevindrien la Coral Casamanya i el Grup Artístic, segons assenyala el comú.

tracking