parròquies

La Massana tanca la Puríssima amb alta afluència de visitants

La plaça de les Fontetes, convertida en el Bosc dels Menairons, ha estat l’escenari de moltes activitats

Una de les actuacions musicals del cap de setmanaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de les Fontetes, convertida en el Bosc dels Menairons, ha estat l’escenari de moltes activitats durant tot el pont de la Puríssima a la parròquia de la Massana, segons informa el comú massanenc en un comunicat. Així, s'ha completat la decoració de l'Avet de Nadalamb la col.laboració de tots els qui han participat al concurs de decoració nadalenca i s'han lliurat els premis a les tres guanyadores.

Així mateix hi ha hagut actuacions musicals durant tot el cap de setmana. Avui, han actuat els alumnes de l'Escolade Música de les Valls del Nord i les corals sant Antoni i les Orenetes i també han passat per l’escenari de les Fontetes la Grossband, l’Andorra Gospel Cor, el cor de Rock d’Encamp, o la Vibrand en Clau de Soul, entre d'altres.

La corporació recorda que el Bosc dels Menairons continua amb moltes activitats i també amb el Joc dels Menairons, un joc virtual que consisteix en trobar cada dia els deu menairons que s’amaguen pels racons i establiments de la Massana i els qui sumin més punts s’enduran premis valorats en 7.500€ en total.

tracking