Joc interactiu dels menairons per dinamitzar els comerços

El bosc dels follets es trasllada a les Fontetes del 2 de desembre al 5 de gener

Presentació de l'oferta de Nadal a la MassanaComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Bosc dels Menairons de la Massana es trasllada a la plaça de les Fontetes per Nadal del 2 de desembre al 5 de gener, segons informa el comú massanenc en un comunicat. Així, per Nadal elsmenairons baixaran del Camí de les Pedres Blanques fins al centre de la parròquia i es convertiran en el fil conductor d’un ampli cartell d’activitats culturals i lúdiques. Per això, la corporació ha notificat que en aquests moments ja s'està treballant per transformar la plaça en el bosc amb una escenografia feta expressament per l'esdeveniment.

El cartell del bosc és la nova proposta nadalenca de l'ens comunal que técom a protagonistes tres dels follets que habiten les muntanyes massanenques: l’Estall, l’Entrevessada i el Recofred.La base de la nova proposta és crear una sinèrgia amb el Bosc dels Menairons, que forma part dels senders màgics Macarulla, impulsat per Andorra Turisme i els comuns, segons destaca la corporació. Així, totes les activitats culturals es faran dins el Bosc dels Menairons, a la plaça de les Fontetes, que ja s’ha convertit en el centre neuràlgic de les celebracions massanenques. En aquest sentit, el consellerde Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné, ha explicat que "la filosofia és pensar sobretot amb el públic familiar, ambconcerts, un cicle de cinema infantil i tallers. Sobretot destacaria un concurs de karaoke que serà molt divertit i un mapping de butxaca, amb una projecció molt impactant".

En total hi haurà més de quaranta activitats, una de les quals serà el concurs de decoració de l’avet, ja que es tracta d’una manera d’implicar els infants de la Massana en l’esdeveniment, segons destaca el comú. A més, tot i que les activitats es faran dins el bosc màgic de les Fontetes, perpoder trobar els menairons caldrà sortir de la plaça ja que els follets estaranamagats per diferents racons i establiments de la Massana. L'objectiu, segons assenyala el comú, és que el públic vagi als establiments a través del joc i dinamitzar els comerços "la nostra idea és donar la volta als mercats tradicionals i fer que el públic hi vagi enlloc de fer que els comerciants vinguin a la plaça a muntar la seva parada", ha explicat el conseller Garrallà.El joc interactiu per buscar els menairons estarà disponible a través d’una aplicació web, que s’allargarà durant tot l’hivern.A mesura que vagin trobant menairons, els participants aniran sumant punts i podran guanyar molts premis. Cada dia els deu menairons estaran situats en punts diferents, segons informa la corporació.

tracking