Dolsa demana que el comú "no tingui por" d'una consulta sobre el laboratori

Armengol crítica que el projecte de Grifols és "ple d'ambigüitats"

Reunió de poble sobre GrifolsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller de la minoria, Enric Dolsa, ha afirmat avui al vespre al començament en la reunió de poble contra el laboratori de Grifols, celebrada a l'auditori del Centre de Congressos d'Ordino, que espera "que la democràcia s'imposi a la parròquia". És per això que ha demanat al comú "que no tingui por d'organitzar una consulta popular" sobre el projecte.

Els organitzadors de la reunió han repartit un fulletó entre els assistents perquè puguin expressar si estan d'acord o no que el comú faci "amb la màxima celeritat" una "consulta popular" per "definir quants estem a favor o en contra del laboratori P3".
Per la seva part, el conseller del grup de Movem Ordino, Jean-Michel Armengol, també de la minoria, ha obert la seva intervenció assenyalant que el projecte de construcció del centre de recerca en immunologia al terreny del Prat de la Farga "és ple d'ambigüitats". Unes ambigüitats, ha remarcat, que la informació que el Govern ha fet pública fins ara sobre el laboratori "encara genera més ambigüitats".
Armengol ha criticat que el Govern hagi cedit a Grifols "sense cap compensació" i per un període de 25 anys els terrenys del Prat de la Farga, d'una superfície total de 36.000 metres quadrats. El conseller també ha assenyalat que Grifols és una empresa que passa "per moments difícils", ja que "té un deute de 9.000 milions d'euros" i "les seves accions han perdut el 50% del valor" en els últims anys.
tracking