ACTIVITATS NADALENQUES

Concurs d'aparadors i decoració de Nadal a Encamp

El comú encendrà els llums de Nadal el dia 1 de desembre amb dos espectacles musicals simultanis a Encamp i al Pas de la Casa

La cònsol major i el conseller de turisme amb els cartellsComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp i el Pas de la Casa han començat les activitats prèvies a les festes de Nadal, com el concurs d'aparadors i de decoració nadalenca que per tercerany consecutiu premiarà les millors decoracions d’establiments comercials, hotelers i de particulars de la parròquia, segons informa l'ens comunal encampadà en un comunicat. Enguany, la novetat és que tots els comerços participants, de forma automàtica seran també participants del concurs d’aparadors que organitza la Cambra de Comerç d’Andorra. A més, els participants rebran un val de 20 euros que poden gastar en qualsevol dels establiments.

A més, el comú repeteix ambla iniciativa del repartiment d’un calendari d'advent, per a cada infant censat a la parròquia i enguany afegeix la novetat que tots els infants allotjats en els establiments hotelers de la zona que compleixin com a màxim 12 anys també podran recollir-ne un. Per altra banda, el comú recorda que el dijous 1 de desembre, a partir de les 17.30 hores, tindrà llocl’encesa de llums de Nadal de forma simultània a Encamp i al Pas de la Casa que comptarà amb una programació musical i de dansa i el repartiment de coca i xocolatines.

En aquest sentit, aEncamp les actuacions que precediran l’encesa de llums seran la cantant encampadana Noa Ashti i l’actuació de dansa de l’Esbart Sant Romà a la plaça de Sant Miquel, que es on es concentrarà la major part de la il·luminació nadalenca. Al Pasde la Casa l’acte d’encesa de llums es durà a terme a la plaça de l’església on actuarà el Cor Rock d’Encamp.Després de l’encesa de llums, durant el cap de setmana del 3 i 4 de desembre tindrà lloc la Fira de Santa Llúcia al centre d’Encamp, on l’espai de la plaça de Sant Miquel s’omplirà d’artesania i venda de productes nadalencs. Durant la qual s'ha previst un programa d'activitats musicals i de manualitats.

tracking