Parròquies

Escaldes entrega els premis al concurs d'iniciatives ambientals

Els guardons han anat per Berta Dina, Mensan Consulting, Numbe Group, l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp, i la maternal i de primera ensenyança d'Andorra la Vella

Els premiats en el concurs d'iniciatives ambientals d'EscaldesComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany ha fet entrega aquesta tarda dels premis als projectes guanyadors del concurs d'iniciatives ambientals. La setzena edició ha comptat amb nou propostes, cinc projectes de ciutadania i empreses i quatre d'escoles. A més, s'ha fet un premi especial a l'entorn de la temàtica del consum sostenible que ha estat entregat al projecte 'Kit Biomaterials Agro', presentat per Berta Daina.

En la cateogira ciutadania-empreses, el primer premi ha anat pel projecte 'Segona, tercera i quarta vida als mitjas d'extinció d'incendi', presentat per Mensan Consulting, i el segon guardó ha estat per la iniciativa 'Vr Showroom' de Numbe Group. En la categoria escoles, el primer premi l'ha rebut la iniciativa 'Sistema d'emmagatzematge d'aigua per a regar l'hort escolar' de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp, mentre que el segon lloc ha estat per l'escola andorrana de maternal i primera ensenyança d'Andorra la Vella i el seu projecte 'Mercat sostenible'.

tracking