Parròquies

Rècord de participació a l'Encamp Nit

500 joves van assistir ahir a l'esdeveniment d'oci alternatiu

Celebració de l'Encamp Nit

Celebració de l'Encamp NitComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Participació rècord de 500 joves a l'Encamp Nit, que va celebrar-se ahir al vespre a la parròquia amb una vintena d'activitats esportives i culturals, segons informa el comú en nota de premsa. L'esdeveniment d'ocialternatiuva celebrar-se després de dos anys d'absència per la pandèmia i amb participació màximad'assistentsd'entre 12 a 18 anys.

L'Encamp Nit va comptar amb una 'batukada' d'inauguració de l'acte a càrrec de Sound de Secà, que també va impartir un taller de percussió. A més, els participants van gaudir d'una masterclass de dansa del ballarí del duo Braids, Christian Vieira, en col·laboració amb l’escola TC Dansa. En l’entorn esportiu la sala polivalent va acollir competicions de bàsquet 3x3 (amb la col·laboració de la Federació Andorrana de Basquetbol), de voleibol 4x4 (amb la col·laboració del Club Vòlei Encamp) i de futbol 5x5 (amb la col·laboració del FC Pas de la Casa).

En l'àmbittecnològic, els joves van poder gaudir dels tornejos de FIFA 23 2x2, JustDance, batalla rítmica Beat SaberVRi d'un taller de conducció digitalGTamb la col·laboració d'ACAe-Sports. D'altra banda, l’àrea de jovent va acollir la introducció als jocs de rol amb ‘Everlastream’ i el primer torneig de globus, batejat com a 'Ballon Encamp Cup' que va aplegar una vintena de parelles competint per evitar que el globus caigués a terra. Tanmateix, el taller de parkour va ser un dels espais més visitats durant tota la nit. D'altra banda, els assistents van poder participar al taller ‘Funda Mòbil’ amb ‘Sardinette Shop’, el Taller DJ amb el Disc-Jockey ‘Kurt Heisz’. L'Encamp Nit va acabar amb una xocolatada per a tots els assistents.

L'ens comunal valora positivament la participació de les entitats col·laboradores, que ascendeixen ja a una quinzena i que van permetre premiar a alguns dels guanyadors de les activitats. El responsable del comú de l'Encamp Nit,ÀlvaroRodríguez, apunta que "la resposta dels joves ha estatespectacular", a més "hem aplegat més col·laboradors que mai".

tracking