La capital reprèn les xerrades d'orientació laboral per a joves

Les sessions se celebraran al Rusc i hi participen vuit grups empresarials a més de la Cambra de Comerç

El Servei d'Ocupació del Govern hi participa per explicar com s'organitzen i els perfils laborals que sol·licitenComú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Servei de Joventut del comú d’Andorra la Vella reprèn el cicle de xerrades laborals els pròxims 11 i 18 de novembre després d'un parèntesi a causa de la pandèmia, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Així, les trobades se celebraran al Rusc els divendres a les 18 hores entre empresaris i joves que busquenfeina per als períodes de vacances.

L'activitat s'adreça als joves a partir de 16 anys que estan estudiant al país o a l'estranger i en aquesta ocasió hi participen vuit grups empresarials (Caldea, Ski Andorra, Grup Pyrénées, Germans Cruz, Perfumeries Gala, Via Moda, Perfumeries Júlia i Esport organització Advent S. L.), a més del Servei d’Ocupació del Govern, per explicar com s’organitzen i els perfils laborals que sol·liciten, posant especial èmfasi en les feines temporals per a l’hivern. A més, la corporació informa que enguany també s'hi sumaper primera vegada, la Cambra de Comerç d’Andorra, que presentarà el seu projecte de borsa de treball adreçat específicament als joves i que s’articula al voltant d’una App.

L'activitat vol permetre als joves entregar el seu CV i resoldre dubtesdirectament amb els responsables dels recursos humans. De fet, l'ens comunal destaca que aquest any s'oferirà els dies previs a lespresentacions assessorament personalitzat per a l’elaboració del

currículum.

Aquestes xerrades laborals organitzades pel departament de Joventut es porten celebrant des del 2015 i se'n programen dos cicles(un abans de la campanya d’hivern i un altre abans de la campanya d’estiu). A la darrera trobada, el novembre del 2019, van assistir mig centenar de joves.

tracking