Construcció d'un mur per protegir la clínica de Santa Coloma de la caiguda de blocs

La CASS ha convocat un concurs pel projecte de construcció de proteccions de l'antic centre hospitalari de la capital

L'edifici de l'antic hospital de Santa ColomaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El fons de reserva de jubilació, que pertany a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS), ha fet pública al BOPA d'aquest dimecres la licitació de lacontractació de la redacció del projecte i posterior direcció d’obra del projecte de construcció de proteccions front a la caiguda de blocs rocosos a la zona de l’antic centre hospitalari de Santa Coloma a Andorra la Vella.

El ministre Eric Jover ha assenyalat que s'han de construir les proteccions abans de fer qualsevol enderroc i que vista l'estructura de l'edifici és poc probable que per a l'ús que se li pugui donar no s'hagi d'enderrocar l'antiga clínica i per això s'ha decidit fer el mur. El titular de Finances i Portaveu ha declarat en la roda de premsa de consell de ministres que el procés per si el Govern acaba comprant l'immoble per destinar-lo per exemple a habitatges com s'havia comentat en alguna ocasió "és complex" i com que el Fons de Reserva de Jubilació ja tenia previstes les partides per fer aquestes obres s'ha tirat endavant. I ha afegit que després es treballarà un acord entre la CASS i l'executiu sobre l'edifici.

El consell d'administració va acordar el passat 24 d'octubre obrir el concurs públic nacional que dependrà de la gestió del fons de reserva de jubilació, per la construcció de la protecció de la caiguda dels blocs rocosos de l'antic hospital. La instal·lació d'un mur per protegir l'edifici està relacionada amb el projecte d'enderrocament de la clínica per al qual encara no s'ha concretat cap data.

Les empreses interessades a participar es poden presentar fins el dilluns 12 de desembre a les 10 hores.

tracking