La comèdia teatral 'Les Crapauds Fous' acull 400 espectadors

L’obra, integrada en la Saison Culturelle, és la tercera peça que arriba a la parròquia en el marc de la col·laboració entre el comú i l’Ambaixada de França

L'elenc compta amb un total de 9 comediantsComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sala de festes del complex d’Encamp va acollir ahir al vespre‘Les Crapauds Fous’, una comèdia teatral que narra la història de dos herois polonesos que van salvar milers de vides durant la Segona Guerra Mundial organitzant un gran engany, segons informa l'ens comunal encampadà en un comunicat. Així, la representació s'integra en la Saison Culturelle i és la tercera obraque arriba a la parròquia en el marc de la col·laboració entre el comú i l’Ambaixada de França a Andorra.

En aquest sentit, la peça teatral va fer ple d'assistència acollint 400 espectadors, entre els quals s'hi trobava la cònsol major, Laura Mas, el cònsol menor, JeanMichel Rascagnères, el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, l’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet, el director de gabinet del representant del Copríncep, Pascal Escande, i el ministre de Turisme i Telecomunicacions Jordi Torres, entre d’altres autoritats i consellers comunals.

La corporació recorda que 'Les Crapauds Fous’ està dirigida per Mélody Mourey i l’any 2019 va ser seleccionada en tres categories als premis ‘Les Molières’ com a millor espectacle, millor posada en escena i millor autor. La història que narra l’obra es basa en fets reals i divaga entre dues èpoques i espais (1990 a Nova York i 1940 a Polònia). L’elenc compta amb un total de 9 comediants que pugen a l’escenari per interpretar a més de 20 personatges diferents.

tracking