Dos torns al Túnel del Terror per la Castanyada de la Massana

La tradicional Castanyada serà l'acte central durant la nit de Tots Sants a les 21 hores a la plaça de les Fontetes

Els actes de la Castanyada d'anteriors edicionsComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La tradicional Castanyada serà l'acte central de la Massana durant la nit de Tots Sants a les 21 hores a la plaça de les Fontetes i enguany sense les mesures de prevenció arran de la pandèmia, segons informa el comú massanenc en un comunicat. Així, elsassistents rebran, de forma gratuïta, una paperina amb castanyes, acompanyada de moscatell i hi haurà l’actuació del discjòquei Richy Vuelcom.

Pel que fa als joves, se'ls vol integrar a la festa amb el Túnel del Terror com a reclam amb la implicació d'una quarantena de joves, entre usuaris del Punt 400 i membres de l'Associació de Frikis d'Andorra. La corporació recorda que el túnel estàadreçat a tothom tot i que hi ha una edat mínima per accedir-hi. Per això hi haurà dos torns, el primer serà el Túnel Terrorífic, de 19.30 a 21 hores, a partir dels 12 anys i el segon, el Túnel Molt Terrorífic, començarà a les 21.30 hores, i s’hi podrà accedir a partir dels 16 anys. Per accedir-hi s'ha d'haver comprat l'entrada al Punt 400 amb anterioritat, a un preu de 3 euros per persona i en el moment de la compra es donarà l'hora concreta d'entrada.

Durant tota la setmana de Tots Sants també hi hauràservei d’Esplai, amb diverses activitats perquè els infants passin unes bones vacances. Pel que fa al Punt 400, s’ha organitzat una sortida de dos dies a Port Aventura, recorda l'ens comunal. També hi haurà un taller "Fer una escombra voladora" el dijous 3 de novembre a les 11 hores a la Biblioteca Comunal Antoni Morell que tal com explica la directora de la Capsa, consistirà en confeccionar una granera i decorar-la per convertir-la en una escombra de bruixa.

tracking