Parròquies

El comú visitarà els veïnats de Canillo per recollir inquietuds

Les trobades seran els dies 20, 25 i 26 d'octubre i tancaran el dijous vinent amb un resum de les trobades al Palau de Gel

Reunió soldeuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo informa de visites als veïnats de la parròquia els dies 20, 25, 26 i 27 d'octubre per recollir inquietuds, aportacions i suggeriments dels veïns, segons s'informa en nota de premsa. Les primeres reunions, que tindran lloc dijous, es faran a les 17 hores al Forn, a les 17.30 hores a Prats i a les 18.30 hores a Meritxell. Dimarts el comú seguirà amb Envalira a les 17 hores, Soldeu a les 17.45 hores i el Tarter i Incles a les 18.45 hores. La resta de veïnats es visitaran el dimecres, amb trobades a les 17 hores a l'Aldosa, a les 17.45 hores a Ransol i a les 18.45 als Plans, mentre que el dimecres a les 18 hores es farà una reunió final pel veïnat de Canillo, el Vilar i Montaup a l'auditori del Palau de Gel, on el cònsol major, Francesc Camp, farà un resum de les trobades.

El comú ha habilitat unaadreçade correu electrònic (suggeriments_veinats@canillo.ad) per als ciutadans que no puguin assistir a les reunions i desitgin fer arribar alguna petició.

tracking