Inauguració del festival de dansa i cultura Contradans

La Massana dona el tret de sortida a la fira que durarà fins diumenge amb espectacles, artesania i tallers

Inauguració del festival ContradansEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major, Olga Molné, ha donat el tret de sortida al festival de dansa i cultura tradicional, Cotradans, segons informa el comú de la Massana en un comunicat. Molné ha felicitatl’Esbart Valls del Nord per haver impulsat el Contradans i ha agraït la presència de les companyies que han vingut de fora i també dels artesans, que mostraran els seus oficis.

La inauguració del festival ha comptat amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot, i de diverses autoritatsnacionals i parroquials. Després de l'actuació han fet un recorregutpels diferents estands d’artesania i han participat a la cercavila del Drac d’Olivella, segons detalla la corporació.

Demà a les 12 horesl’Esbart Valls del Nord actuarà al ritmet de la música de la Cobla Catalana dels Sons Essencials. També hi haurà l'actuació delgrup dansaire gallec Nova Galega de Danza que fusiona tradició i vanguàrdia amb dansa i música d’arrel gallega. L'ens comunal recorda que durant el dia hi haurà tallers, projecció del documental Arrel i diumenge seguirà amb un taller de dansa i actuació de l'Esbart Sant Romà.

tracking