La Massana

El cercavila del Drac d'Olivella inaugurarà el Contradans

El festival de dansa i cultura tradicional se celebrarà del 14 al 16 d'octubre a la plaça de les Fontetes

El Drac d'OlivellaComú Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de dansa i cultura tradicional, el Contradans, se celebrarà del 14 al 16 d'octubre a la plaça de les Fontetes, segons informa el comú de la Massana en un comunicat. Així, el tret de sortida serà a les 19 hores amb els balls inaugurals i una cercavila d’exhibició del bestiari popular, amb el Drac d’Olivella.

A més de la dansa tradicional, també hi haurà un mercat d'artesans, demostració d'oficis, tallers de dansa i d'artesania. L'ens comunal especifica que pel que fa a les propostes artístiques actuarà d'un banda el grupdansaire gallec Nova Galega de Danza que fusiona tradició i vanguàrdia amb dansa i música d’arrel gallega actuarà el dissabte 15 a les 17 hores.. De l’altra, hi haurà l’actuació conjunta de la Cobla Catalana dels Sons Essencials -autodefinits com a polinstrumentistes- amb l’Esbart Valls del Nord. La seva actuació constarà de nou cançons, cinc de les quals s’estrenen amb l’Esbart dansant i es podrà veure el dissabte 15 a les 12 hores. A més, aquest any actuarà com a esbart convidat l’Esbart Sant Romà amb el seu darrer espectacle Traces de Folk el diumenge 16 a les 12:45 hores.

A més, hi haurà un taller de dansa impartit pel director de Nova Galega de Danza, Jaime Pablo Díaz, el diumenge 16 a les 10 hores, segons destaca l'ens. També es projectarà el documental Arrel el dissabte 15 a les 19:30h al Teatre les Fontetes.

tracking