Toni Gamero presenta el seu llibre 'Diario de una leucemia'

L'autor ha presentat l’obra explicant part de la seva vivència i donant a conèixer el procés de donació de medul·la òssia

El president d'Atida durant la presentació a EncampComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Toni Gamero ha presentat aquest vespre el seu llibre 'Diario de una leucemia' a la sala de teatre de La Valireta d'Encamp, segons informa el comú encampadà en un comunicat. L'acte ha comptat amb una setantena d'assistents, entre ells la cònsol major Laura Mas, que han conegut d'aprop la seva obra i la seva experiència.

Gamero és l'actual president de l’Associació de trasplantats i donants d’Andorra (ATIDA). La corporació detalla que fa un any i mig va haver de ser trasplantat de medul·la òssia perquè patia leucèmia i durant el procés i els tractaments va decidir escriure l’obra presentada aquest vespre. Durant la presentació, ha parlat, entre altres coses, de com va viure la malaltia i de com és el procés de donació de medul·la òssia. Així, l’obra de Gamero recull part de la seva vivència i, a més, explica a través d’una literaturamolt personal i, a vegades, humorística, què és la leucèmia, els tractaments de la malaltia i què és un trasplantament de medul·la òssia.

tracking