Tallers per nadons a l'Escola d'Art de Sant Julià

El centre està recuperant el nombre d'inscripcions d'abans de la pandèmia

L'oferta es divideix en cinc grans blocsComú de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Escola d'Art de Sant Julià de Lòria va començar el 12 de setembre a desenvolupar els tallers inclosos al programa, segons informa el comú lauredià en un comunicat. Així, l'oferta es divideix encinc grans blocs com ara mindfulness, belles arts, arts plàstiques, arts i oficis i espai cuina.Dins dels quals hi ha tallers de dibuix i pintura, de gravat d'història de l'art, de ceràmica de joieria, de talla de fusta, de costura, de punta de coixí, de patchwork i de tapís, entre d'altres.

La corporació recorda que una de les novetats és que enguany s'hi poden inscriure nados des dels sis mesos fins als dos anys. A més del taller de patronatge perquè els inscritsaprenguin a confeccionar la seva pròpia roba i el de mindfulness per treballar la concentració a través de l'art.

Pel que fa a les inscripcions, l'ens comunal destaca que s'estan recuperant nivells d'abans de la pandèmia que ja van començar el curs passat. Ara mateix, s'estan rebent demandes d'inscripció diàriament i fins al moment hi ha apuntats 70 joves i 60 adults, tot i que s'espera la xifra augmenti.

tracking