Cessió de la cuina de l'escola francesa per els àpats amb intoleràncies o al·lèrgies

Educació i l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany han signat un nou conveni fins al 2026

Signatura conveni per cedir l'ús dels espais de la cuina de les escoles franceses d'Escaldes-EngordanySFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri d'Educació i Ensenyament Superiori l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany (APACEF) han signat aquest dimarts un nou conveni per a la cessió temporal dels espais i equipament de cuina a l’entitat, segons informa l'executiu en un comunicat.

En aquest sentit, des del 2013 l'APACEF elabora els àpats específics per als alumnes amb intoleràncies alimentàries de totes les escoles que ho demanen. Així, aquest servei té l'objectiu de permetre que els estudiants amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries tinguin a disposició, al seu menjador escolar, el menjar adaptat a les seves respectives afeccions.

Per això el Govern destaca que posa a disposició els espais i els equipaments de la cuinade les Escoles Franceses d’Escaldes-Engordany i es fa càrrec dels subministraments elèctrics i tèrmics de la cuina. Mentre que l’APACEF, per la seva banda, elabora diàriament aquests àpats i les distribueix als centres que ho necessitin. En aquesta línia i amb la finalitat de donar continuïtat al projecte, s'hasignat un nou conveni que tindrà una durada fins al mes de juliol del 2026 prorrogable anualment, assenyala l'executiu.

tracking