Naturland augmenta un 10% la facturació a l'estiu

L'ecoparc lauredià iguala la xifra de clients de l'any passat amb 50.000 visitants

Activitats a l'ecoparc lauredià aquest estiuNaturland

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturland ha tancat l'estiu amb un increment de la facturació del 10% respecte al balanç de l'any anterior "que ja havia marcat un rècord", segons remarquen des de l'ecoparc. I incideixen que aquests resultats arriben "un any després de la renovació de la marca" i dos després del canvi de direcció en els quals "Naturland continua en una tendència positiva".

La direcció del parc lauredià destaca que es manté el creixement amb la pujada de la facturació que porta el 2022 "camí de seguir millorant els registres de la societat". La xifra de visitants d'aquest estiu es manté en el nivell del mateix període del 2021 amb 50.000 clients, tot i que des de Naturland es precisa que la segona quinzena d'agost hi ha hagut dies de ruixats a les tardes i s'ha avançat el calendari escolar a Catalunya el que "han estat fets significatius que han restat visitants".

L'ecoparc informa aquest matí que les noves activitats de la Cota 1600 com el circuit Esquirol, l'Sklide i el tubbing "han tingut molt bona acceptació" i han aconseguit tenir més rotacions d'activitats "descongestionant les que tenen més reclam, sobretot en hores punta". I recalquen que l'entrada combinada d'un viatge en Tobotronc més un sopat als capvespres és un dels productes nous que més ha agradat.

Naturland continuarà obert els caps de setmana amb activitats a les dues cotes fins a l'inici de la temporada d'hivern.

tracking