Més de 650 alumnes a les escoles artístiques de la capital

L'Institut de Música, l'Escola d'art i l'Aula de teatre i dansa ofereixen enguany 35 cursos

Presentació en roda de premsa de l'inici i novetats del curs 2022-2023 de les escoles artístiques de La LlacunaComú Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les tres escoles artístiques d'Andorra la Vella, l'Institut de Música, l'Escola d'art i l'Aula de teatre i dansa, amb seu al centre cultural la Llacuna, inicien el curs amb més de 650 alumnes i 35 cursos, segons informa el comú. L'ens apunta que la xifra d'inscrits és provisional i anirà augmentant perquè les matriculacionscontinuen obertes.

Aquest curs el centre compta amb una plantilla de 43 professors, dividits en les tres escoles artístiques. L'Institut de Música imparteix ensenyament musical de 16 instruments, set cursos i quatre monogràfics, mentre que l'Escola d'art ofereix 10 cursos i set monogràfics. Per la seva banda, l'Aula de teatre i dansa compta amb 18 cursos específics i un monogràfic.

Com a novetat, s'hainclòsteatre per a infants a partir de4anys; curs de circ i trapezi; un taller de filmació i edició de vídeos, i un curs de fotografia. A més, l'Institut de Música posa en marxa un banc d'instruments de lloguer per evitar despeses a les famílies en momentsen quèencara no se sap si els fills voldran continuar o no amb l'estudi de l'instrument.

tracking