Tradicions

Sant Julià recupera el sopar a la Vila Medieval

El mercat se celebrarà del 23 al 25 de setembre a l'avinguda Verge de Canòlich

Laura Rogé i Mireia Codina han presentat el mercat medievalComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià celebra el cap de setmana del 23 al 25 de setembre el mercat medieval amb la recuperació del sopar que s'havia interromput per la pandèmia. El comú ha informat que l'àpat torna acompanyat d'una ballarusca liderada per l'Esbart Lauredià que estarà oberta a tothom que vulgui afegir-s'hi i també inclou un espectacle d'humor. La participació en el sopar costa 30 euros amb un descompte de 10 euros per a les persones que hi assisteixin abillades amb roba medieval.

El mercat es desenvoluparà amb parades per l'avinguda Verge de Canòlich des de l'alçada del centre esportiu fins a la plaça Major de Sant Julià i la cap de servei de Cultura del comú, Laura Rogé, ha indicat que s'han programat més de 30 activitats diferents per als tres dies de festa amb "tallers, espectacles, animacions itinerants i activitats familiars". També hi haurà un concert de música medieval divendres 23 a les 21 hores a l'església parroquial a càrrec del musicòleg Antonio Madueño.

Rogé ha destacat la celebració d'un taller de Raku, una tècnica mil·lenària oriental de cocció de ceràmica i la cònsol menor laurediana, Mireia Codina, ha explicat en la presentació de la Vila Medieval que s'obrirà divendres perquè els escolars de la parròquia puguin participar en els tallers que hi haurà i conèixer els diferents oficis que s'hi mostraran.

tracking