El comú i Caldea signen la concessió de 2.000 metres quadrats per construir l'hotel

La concessió de l'espai de la torre de cristall és fins al 2062

Signatura del conveni de cessió signat per Rosa Gili i Ramon VisentCaldea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes i Caldea han signat avui l'acord de concessió de 2.000 metres quadrats de la torre de cristall de l'espai termal per a la construcció de l'hotel projectat en l'edifici. El conveni té una durada fins al 2062 i ha estat rubricat per la cònsol escaldenca i presidenta de la Semtee, Rosa Gili, i pel vicepresident de la societat, Ramon Visent.

Caldea pagarà un preu de mercat pels metres quadrats que ocuparà, segons ha assenyalat el director general del termolúdic, Miguel Pedregal, que ha agregat que es tracta d'un acord "molt important" i a partir d'ara començarà "amb la màxima celeritat, el procés per seleccionar els tècnics i les empreses adients per realitzar la transformació de la torre en hotel i modernitzar l'espai del termolúdic". Rosa Gili ha destacat que l'acord "és bo per a les dues parts" perquè el comú aconseguirà "uns ingressos extres i a més podrà deixar d'assumir despeses diverses importants", com les de manteniment.

La cònsol ha anunciat que l'acord inclou la celebració del Dia de l'escaldenc, que serà una jornada d'entrada gratuïta per a tots els residents a la parròquia i ha recalcat que Caldea Hotel requerirà una inversió important i serà "un fort impuls que permetrà a Caldea lluir de nou".

tracking