La Llar de Lòria obre les inscripcions amb una vintena d'activitats

La cònsol menor i la cap del servei de la Llar de Lòria van presentar les activitats que s'oferiran als majors de 65 anys

Mireia Codina i Núria Blanco aquest matíComú de Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol menor, Mireia Codina, i la cap del servei de la Llar de Lòria, Núria Blanco, van presentar aquest dimecres al matí les propostes d'activitats que s'oferiran als majors de 65 anys socis de la Llar de Lòria a partir del mes d'octubre, que compta, actualment, amb 580 persones associades, segons informava l'ens comunal lauredià en un comunicat.

Així, s'oferirà una programació amb unes 22 activitats que ja s'ha presentat als padrins i padrines que les podran reprendre després de dos anys. En aquest sentit, Blanco va detallar les novetats de la temporada com el taller de taitxí o l'oferta al voltant del món digital coml'ús del certificat digital o la signatura digital de la CASS. Per altra banda, la corporació destacava que es mantenen les propostes per treballar els aspectes cognitius, físics i creatius com els tallers de memòria i de teatre.Les activitats es duran a terme de dilluns a divendres tant al matí com a la tarda.

tracking