PARRÒQUIES

Encamp inaugura els murals de la Mosquera

La desena de murals pintats per Samantha Bosque, han estat inspirats en instantànies de principis del segle XX

Inauguració dels murals de Samantha BosqueComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp ha inaugurat avui la desena de murals queSamanthaBosque, ha reproduït a les portes i façanes de la Mosquera des del mes de maig amb l'objectiu dereivindicari embellir aquesta zona de la vila encampadana, segons informa el comú encampadà en un comunicat. En aquest sentit, les fotografies -de la vida quotidiana d'Encamp de l'època- que han inspirat a l'autora formen part dels arxius familiars i institucionals, ja que l'ens comunal va signar un conveni de col·laboració amb els veïns per tal d'embellir el nucli tradicional de la Mosquera a través de l'art urbà.

La corporació destaca que la cònsol major, Laura Mas, ha agraït als veïns la seva col·laboració i ha remarcat que "ens vàrem comprometre aposar en valori evitar la degradació dels nuclis tradicionals i avui hem aconseguit un pas més". Per la seva banda, el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha agraït a totes les persones que han fet realitat aquest projecte, destacant la participació dels infants al taller infantil de dimarts per realitzar el mural de benvinguda i l'esbart Sant Romà que ha cedit el vestuari per a la representació.

En aquesta línia, la visita teatralitzada permet conèixer una mica millor la vida de principis del s. XX a Encamp. L'escola de teatre Entreacte hafetcobrar vida a alguns dels personatges dels murals. Les visites es repetiran tots els dissabtes al matí del mes de setembre, des de les 12 hores ales13 hores del migdia.

tracking