Ecoparc

La manca de materials retarda l'obertura de novetats a Naturland

L’ecoparc no ha pogut inaugurar la Forest Line, el rail de més de 500 metres de longitud suspès entre els arbres

Vista de la cota 2.000 de Naturland.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Problemes en el subministrament de materials provocats per la interrupció de la cadena logística arran de la pandèmia retarden la posada en marxa d’algunes de les noves activitats de Naturland per a la temporada d’estiu, segons ha pogut saber el Diari i va confirmar aquesta setmana el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral. Malgrat aquest entrebanc, el mandatari lauredià va assegurar que l’ecoparc ha registrat durant els darrers mesos unes xifres d’ingressos i de visitants que es mantenen en la línia dels bons resultats que va assolir l’any passat.

Una de les noves atraccions que encara no s’ha pogut inaugurar és la Forest Line, que el director de Naturland, Xabier Ajona, va presentar en roda de premsa al maig com la novetat més important de la temporada d’estiu. Situat a la cota 1.600 de la Rabassa, aquest rail suspès entre els arbres que baixa a una altura d’entre quatre i set metres per un recorregut de més de 500 metres havia d’obrir-se al públic a l’agost, segons va detallar Majoral. L’activitat, que estava adreçada als majors de set anys, s’inspira en l’exit de públic del Tobotronc i havia de complementar l’oferta d’activitats a l’aire lliure del parc. La inauguració de l’atracció, per tant, encara no té data i dependrà del ritme d’arribada dels materials necessaris per enllestir l’obra.

Una altra de les novetats que tampoc s’ha pogut obrir al públic aquest estiu és l’allotjament turístic de la Borda de Conangle. Al maig Naturland va començar les obres de reforma de les vuit habitacions sense ús de l’immoble, situat a la cota 2.000, amb l’objectiu que els visitants s’hi poguessin allotjar ja aquest mateix estiu. Els problemes en l’arribada de materials de construcció han impedit d’acabar els treballs i, per consegüent, incorporar la proposta a l’oferta de productes de Naturland.

Cal destacar que Naturland ja ha estat capaç de solucionar alguns dels entrebancs provocats pels problemes de subministrament de materials. Segons va explicar Majoral, el parc havia de rebre l’any passat una vintena de bicicletes d’una empresa estrangera per a les activitats de ciclisme. Quan el proveïdor va comunicar-los que no podria satisfer la comanda, la solució va arribar de la mà d’una empresa amb seu a Andorra.

CLAUS

1. Problemes en l’arribada de materials

La causa del retard de la posada en marxa d’algunes de les novetats de la temporada són els problemes de subministrament de materials.

2. Alguns dels projectes afectats

La Front Line, el rail suspès entre els arbres de més de 500 metres de longitud, i les habitacions de la Borda de Conangle no han pogut obrir.

3. L’ecoparc manté les bones xifres

Malgrat els entrebancs l’ecoparc es manté aquest estiu en la línia les bones xifres de facturació de visitants registrades l’any passat.

tracking