La rehabilitació del viaducte de Doctor Vilanova costarà 1,9 milions

La xifra suposa un increment de mig milió respecte de la previsió inicial

Carrer Doctor Vilanova

Carrer Doctor Vilanova

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La rehabilitació del viaducte del carrer Doctor Vilanova costarà 1,9 milions d'euros. La xifra suposa un increment de mig milió respecte de la partida per a l'obra prevista en el pressupost del 2021. Segons ha apuntat la cònsol major, Conxita Marsol, avui al migdia en sessió de consell de comú, l'encariment dels treballs s'expliquen per la pujada general dels preus dels materials per a la construcció.

Marsol ha detallat que la rehabilitació del viaducte és una obra "urgent" arran del "deteriorament progressiu" de l'estructura. Els treballs començaran cap al novembre i s'allargaran nou mesos. Durant el període d'obres el viaducte es tancarà a la circulació de vehicles i de vianants. La cònsol major ha confirmat que el departament de circulació del comú ja treballa en un pla de mobilitat per reduir l'impacte del tall.
Les obres van licitar-se l'any passat, però l'única empresa que va presentar-se al concurs no complia els requisits. Avui s'ha aprovat, amb els vots a favor de la majoria i la minoria, l'adjudicació del segon concurs.
tracking